Presseklip for Veteraner, uge 14/2018

Presseklip indsamlet i ugen 26.  marts – 1. april 2018


Veteraner fejrer NATO-dagen i Rønne

Kilde: Bornholm.nu, 26. marts 2018

Danmarks Veteraners lokalafdeling på Bornholm højtideligholder NATO-dagen den 4. april for at hædre og mindes veteraner, som har forrettet international tjeneste i NATO-missioner.


Klinisk psykolog til Veterancentret i Fredericia (Genopslag)

Kilde. profiljob.dk, 26. marts 2018

Stærk psykologfaglighed, meningsfuldt arbejde med traumatiserede soldater og gode udviklingsmuligheder kendetegner stillingen som kliniker ved Militærpsykologisk Afdeling.


Klinisk psykolog til Veterancentret i Aalborg (Genopslag)

Kilde: profiljob.dk, 27. marts 2018

Stærk psykologfaglighed, meningsfuldt arbejde med traumatiserede soldater og gode udviklingsmuligheder kendetegner stillingen som kliniker ved Militærpsykologisk Afdeling.


Haderslev Garnison markerer 78 året for Danmarks besættelse

Kilde: JydskeVestkysten, 1. april 2018

Mandag den 9. april markerer Haderslev Garnison i samarbejde med Fighter Wing Skrydstrup, soldaterforeninger, veteraner samt Haderslev Kommune højtideligholdelsen af Danmarks besættelse i 1940.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.