Hærens Officersskole´s kadetter og Veteranstøtten præsenterer HÆRLØBET 2017

Igen i år har du og nærmeste pårørende (ægtefælle/kæreste/børn) chancen for en fantastisk oplevelse i midten af København. 08 Juni 2017 arrangerer Hærens Officersskole igen Hærløbet. Arrangørerne byder alle velkommende til at deltage i dette arrangement, hvor alt overskuddet går til veteransagen. Dette er samtidigt også en måde at støtte og anerkende vores veteraner og pårørende. Det er kadetterne på Hærens Officersskole på Frederiksberg Slot der planlægger dette fantastiske arrangement, der i øvrigt gennemføres i samarbejde med Veteranstøtten. Veteranstøtten har 50 pladser og der er rift om dem. Når vi har fyldt pladserne lukkes for tilmeldinger. Du får en Veteranstøtte t-shirt du skal løbe i, goodiebags med Hærløbs t-shirt og efter løbet vil der være forplejning som er med i arrangementet.

Arrangementet finder sted på Hærens Officersskole på Frederiksberg Slot Torsdag d. 08 juni og man kan løbe 5 eller 10 km.

Løbet starter kl. 1800, men du bedes være klar på Frederiksberg Slot kl. 1630 (gerne lidt før) til udlevering af goodiebags, t-shirt, fotosession og lign.

Du skal selv sørge for (og betale) transport L. Veteranstøtten betaler tilmeldingsgebyret J.

Tilmelding via Veteranstøttens hjemmeside, Kan kun ske her med seneste tilmelding fredag d. 19 maj  2017 kl. 0900. Husk at udfylde alle felter.