ENGAGE

Den 27. maj 2017 vil ENGAGE, Danmarks største veterankoncert, vise danske veteraner anerkendelse. Det har vi valgt at gøre ved at afholde en stor koncert, hvor blandt andre Sort Sol, Magtens Korridorer og DÚNÉ kommer. Overskuddet fra koncerten vil gå til de hårdest ramte veteraner der har psykiske og fysiske mén.

Vi har brug for al den hjælp vi kan få blandt de frivillige, og derfor vil jeg høre om jeres medlemmer har lyst til at være frivillige til koncerten? I er også meget velkomne til koncerten. Støt Engage, vær med til en fed oplevelse og i kan købe billet på følgende link: https://www.ticketmaster.dk/event/engage-billetter/421279 Veteraner betaler halv pris.


Hvis du skulle have lyst til at hjælpe den 27. maj: 

Bliv en del af teamet på ENGAGE og tilmeld dig som frivillig på Danmarks største veteranfestival ENGAGE!! ENGAGE handler om at vise anerkendelse til vores veteraner – støt initiativet, vær med til et fed fest og gør en forskel Der er brug for din hjælp og mulighederne er mange: – Klargøring af pladsen og scenen – Opsætning/nedtagning af storskærme – Opsætning/nedtagning af lyd og lys – Oprydning af pladsen – VIP-område – Backstage område – Kropsvisitering ved indgangen – Hegnvagter – M.m. Din hjælp gør festen mulig! Hvis du har lyst til at blive en del af de frivillige så send en mail til os på frivillig@engagefestival.dk. Vagten er inddelt i to tidsperioder: 09-17 og 16-23.59 (dette er inklusiv instruktion). Som frivillig får du fri adgang til festivalpladsen, fuld forplejning og årets ENGAGE t-shirt. Husk at anføre t-shirt størrelse ved tilmeldingen

Læs mere om ENGAGE og Veteranfonden på dette LINK