Nijmegenmarchen 2018

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 14/07/2018 - 21/07/2018
Hele dagen

Kategori Ingen Kategori


Nijmegenmarchen (4 x 40 km. med 10 kg. vægt på ryggen), afholdes i det skønne hollandske terræn. Her kan du opleve den helt specielle stemning, når 1 million tilskuere hepper på dig og de andre 50.000 marchdeltagere gennem ruten.

På turen får du et godt kammeratskab med andre veteraner. Ligeledes hyggeligt, socialt selskab med de andre marchdeltagere også veteraner fra andre lande. Frem for alt har du konstant opbakning fra de mange venlige interesserede hollændere, som altid er gode for opmuntrende bemærkninger.

Efter dagens etape skal du være indstillet på at yde mindst 100 % til det sociale samvær og dele dine oplevelser med de andre veteraner under de hyggelige stunder holdet har efter dagens strabadser.

Men før du gennemfører ”Marchens Tour de France” skal du gennemføre et træningsprogram for at gennemføre de 4 x 40 km. samt gennemføre en kontrolmarch på 2 x 40 km.

Du skal anmode om at holde fri/ferie således:

  • 4. – 6. maj 2018         Kontrolmarch i Aarhus
  • 14. – 21. juli 2018      Nijmegenmarchen

(Ved ansøgning skal du sikre ved arbejdsgiver, at du kan få fri til de 2 ovennævnte obligatoriske arrangementer)

Inden du ansøger, skal du gøre det klart for dig selv, at under Nijmegenmarchen er du iklædt uniform med ekstra 10 kg. på ryggen og derfor skal du også være indstillet på at:

  • Kunne fungere på et hold
  • Være ”holdspiller”, hvor der også er overskud efter dagens etape
  • Have overskud til at hjælpe en kammerat, hvis behov opstår
  • Være indstillet på, at du på et hold er indtrådt og derfor må indstille din kadence efter de øvrige på holdet

At gennemføre de 4 x 40 km. er ikke bare noget du bare gør uden sur træning i al slags vejr, du kan læse artikler fra tidligere Nijmegenmarcher på www.80608030.dk

Veteranstøtten sørger for al logistik herhjemme som i Holland med hensyn til iklædning, underbringelse, forsikring, transport til Holland med meget mere.

Finder du, at du er ”fit for fight” og kan klare ovenstående, også deltage i det sociale samvær, skal du senest 26. januar 2018 have ansøgt og udfyldt alle punkter på nedenstående ansøgningsskema. Nærmere detaljer vedr. marchtræning m.m. og hvad der videre skal ske, vil tilgå dig i begyndelsen af februar.
Evaluering af Nijmegenmarchen 2018, den 25. august. Sted tilgår.

Evt. spørgsmål til koordinator Carl Åkerlund, aahuss@mail.dk

Tilmelding afsluttet 26. januar 2018

Tilmelding kan kun ske ved kontakt til Carl Ãkerlund, aahuss@mail.dk eller 23256742