Informationsudvalget

Formål

Informationsudvalgets formål er at informere veteraner og kommende veteraner, deres pårørende samt det danske samfund om de forhold som påvirker veteranen under udsendelse, ved hjemkomst og efter udsendelsen.

Hvad arbejder vi med

Informationsudvalget står for gennemførelse af en række aktiviteter bl.a.:

  • Afholdelse af foredrag før, under og efter udsendelse til soldater og pårørende i koordination med forsvarets myndigheder
  • Drift af hjemmeside
  • Drift af Facebook side
  • Udarbejdelse af informationsmateriale
  • Udarbejdelse af input til Danmarks Veteraners medlemsblad, Baretten, som er Danmarks eneste blad for veteraner.

Informationsudvalget mødes to gange årligt, for at koordinere gennemførelsen af ovennævnte aktiviteter samt for at udvikle grundlaget for at kunne informere bedst muligt om det at være veteran.

Hvem er vi?

Informationsudvalget består af en række frivillige ulønnede veteraner, der spredt over hele landet gennemfører ovennævnte aktiviteter. Vi har organiseret os med en formand, der støttet af nøglepersoner leder udvalget og står for drift af hjemme- og Facebook side. Øvrige medlemmer, nok de vigtigste, er organiseret regionalt, således vi kan komme ud overalt i Danmark uden at have de store udgifter til rejseaktiviteter. Herunder kan du se en oversigt over aktive i udvalget.

Herunder er anført hvem der er tilknyttet udvalget.
(Ved at trykke på personens navn, linkes automatisk til dit mailprogram og personens mailadresse indsættes i Til feltet).

FunktionNavnTelefonnummer
FormandSteen Møller Petersen23 37 15 21
NæstformandPer Amnitsbøl Rasmussen40 35 13 33
Booking af foredrag / briefingerOle Stokholm Pedersen20 62 67 94
Webmaster og sikkerhedsansvarligJan Henrik Tiede51 90 96 38

Kan du hjælpe?

Informationsudvalget søger altid frivillige til at støtte op om arbejdet, så hvis du er veteran og har lyst til at virke i Informationsudvalget, så ring eller skriv til udvalgets formand. Du finder hans navn og telefonnummer herover.

Informationsudvalgets egen hjemmeside

Informationsudvalget har fået etableret deres egen hjemmeside, hvor der er et lukket område, hvorpå der oplægges standardbriefinger m.v. Du finder Informationsudvalgets hjemmeside HER