Hvem er vi?

Vi er hverken psykologer eller behandlere. Alligevel vil vi gerne tilbyde dig en snak om dine oplevelser og støtte til dig og dine pårørende med at komme videre i livet. – som veteraner der støtter veteraner.

Vi yder gratis og anonym hjælp til alle, der er eller har været udsendt af den danske stat i fredsbevarende eller fredsskabende militære eller humanitære missioner.

Veteranstøtten tilbyder

  • En gratis og anonym telefonlinje, som betjenes af frivillige, der alle har været udsendt i international tjeneste. Telefonlinjen, 80608030, er åben 24 timer i døgnet alle årets dage.
  • Aktiviteter og muligheder for at mødes og være sammen med gamle venner fra tjenesten i udlandet. Vi gør det fx i rapelling, klatring, marcher og gensynsrejser til missionsområder; det gælder også for dine pårørende.
  • Hvis du vil i kontakt med frivillige fra Veteranstøtten kan du gå ind på fanebladet kontakt, her kan du finde kontaktpersoner. Dine oplysninger vil altid blive behandlet fortroligt.
  • Informationer om belastningerne ved at være udsendt, herunder foredrag i forbindelse med Forsvarets arrangementer før, under og efter udsendelserne.
  • Camp Frøslev, som ligger i Frøslevlejren. Se faneblad om Camp Frøslev.

Frivillig i Veteranstøtten

Er du veteran og føler du, at du har overskud og ressourcer til at være med til at støtte andre veteraner, så har du mulighed for at blive frivillige i Veteranstøtten.

Hvis du vil være frivillig, er der flere muligheder du kan vælge mellem, klik på udvalg herunder for at læse mere om disse.

For yderligere information om de enkelte udvalgs muligheder og funktioner, kan du henvende dig til den konkrete udvalgsformand under fanebladet kontaktpersoner.