Camp Frøslev

Camp Frøslev er etableret for at understøtte det arbejde, Veteranstøtten udfører for at hjælpe veteraner og deres pårørende, der har udfordringer som følge af veteranens udsendelse i en international mission.

Organisationer med relation til totalforsvaret kan, i det omfang Camp Frøslev er ledigt, låne plads til arrangementer som ligeledes har til formål at fremme kammeratskab og udvikle støttende netværk for veteranerne.

 

IMG_0891

 

Camp Frøslev ligger i Frøslevlejren og består af en (1) barak ( H16), på 575 kvm2. Der er i alt plads til 26 overnattende, – overvejende i enkeltværelser m. bad. Der kan arrangeres ekstra pladser ved opredninger.

H16 indeholder 23 enkeltværelser med bad, 2 dobbeltværelser og et handikapværelse med bad, samt opholdsstue med tekøkken til fælles brug. Stort køkken kan lånes efter aftale.

Camp Frøslevs faciliteter kan lånes mod at låneren betaler til de med driften forbundne omkostninger til vand, varme, el m.v.

Prisen er kr. 100,- pr. person pr. overnatning.

Veteraner der er i besiddelse af Veterankortet, får 50% rabat pr. overnatning når de arrangerer møder og træf i Camp Frøslev.

Sengelinned og håndklæder kan lejes for kr. 50.-. (Ingen rabat)

Opholdsstue og tekøkken er fælles for alle.

Det er en betingelse at lånerne selv rydder op og gør rent.

Veteraner kan søge om økonomisk støtte til nogle af besøgets øvrige omkostninger, hos Veteranstøttens Aktivitetsudvalg. Der ydes ikke støtte til transport. (Ansøgningsblanket findes på Veteranstøttens hjemmeside under ”Administration”)

Camp Frøslev bookes ved udfyldelse af blanket nederst på denne side.

Camp Frøslev er beliggende i smukke naturomgivelser, der giver rige muligheder for rekreation og friluftsaktiviteter. Flensborg, med sine 85.000 indbyggere, ligger kun 8 km fra Frøslevlejren.

Opholdet i Camp Frøslev giver rige muligheder for at danne en god ramme om både historiske og kulturelle oplevelser i Sønderjylland og Slesvig.

Foruden Camp Frøslev, ligger der i Frøslevlejren også FN-Museet, Hjemmeværnsmuseet, Fangelejrmuseet og udstillinger for Beredskabstjenesten og Amnesty International, så man behøver ikke fjerne sig mange skridt fra Camp Frøslev for at få nogle spændende oplevelser.

I Frøslevlejren er der desuden en efterskole.

Ved Naturstyrelsens lokale Skovskole kan man mod betaling få guidede ture (f.eks. svampetur, jagtsti med bue og pil, osv.), hvilket altid en stor succes.

Flensborg, med sin danskprægede kultur, har en meget smuk havnefront med gode madsteder, og en gågade med mange spændende butikker.

Frøslevlejren ligger ved E 45, Den Sønderjyske motorvej, afkørsel 76, umiddelbart før Frøslev grænse.

Adresse:

Frøslevlejren
Lejrvejen 89
6330 Padborg

Yderligere information om Camp Frøslev kan fås ved henvendelse til Camp Frøslevs daglige leder, Ole Stokholm Pedersen.  Ole kan kontaktes på MAIL eller tlf.: 20 62 67 94.

OBS!

Hunde har generelt ingen adgang til Camp Frøslev. Hunde med dokumentation som hjælpehund/servicehund eller blindehund har adgang ifølge aftale med lederen af Camp Frøslev og får anvist særligt værelse.

Da der ikke må medbringes hunde eller andre dyr på Camp Frøslev, har du muligheden for at få passet dyret her, ved kontakt i god tid. www.danske-dyreinternater.dk

Parkering!

Parkering bag bygning K 2 eller den store P- Plads uden for lejren

Bestilling af faciliteter i Camp Frøslev

Se kalender for CAMP FRØSLEV.  Selvom der i kalenderen er anført, at der er foretaget en booking, så er det ikke ensbetydende med, at der ikke er ledig plads. Der er plads til flere grupper på samme tid.  Så book alligevel, du vil hurtigt få svar om din booking er mulig