Udsendt Af Danmark Live

Udsendt Af Danmarks udstilling Gennem Ild & Vand har siden august turneret land og rige rundt. De sidste to stop i 2020 er Glostrup og Gentofte. Hvert sted åbner udstillingen med en omgang “Udsendt Af Danmark-Live”, hvor du kan høre fire lokale veteraner fortælle deres personlige historier. Det plejer at være to gode og intense timer, hvor vi kommer rigtig tæt på de fire veteraner og deres oplevelser fra det at være udsendt.

Du kan nå at komme med, men grundet covid-19 er det nødvendigt med tilmelding:

Skal din kommune have besøg i 2021
Sidder du og vil være med til at sætte fokus på din kommunes veteraner, har vi på grund af den store interesse besluttet at køre udstillingen Gennem Ild & Vand et år mere. Så 2021 er sidste chance for at få besøg af Gennem Ild & Vand. Du kan læse mere om, hvad det indebærer lige HER.

Gør dine elever klogere på dansk forsvars-, sikkerheds- og udenrigspolitik
Selve undervisningsforløbet kan du hente gratis her og er udviklet til såvel udskoling som gymnasieniveau. Hent det gratis undervisningsforløb HER

Derudover har du fortsat mulighed for at bestille spillet ´Gennem Ild & Vand´, der kan indgå som et legende og lærende element i undervisningen. Du bestiller spillet på dette LINK.
Vi har ligeledes udviklet et nyt koncept, hvor du kan booke online undervisning. Du kan booke HER.

Har du spørgsmål eller andet, må du endelig kontakte os.

På vegne af projektet,
Ann-Christina Salquist
Mail:  annchristina@udsendtafdanmark.dk