Tilbagemelding fra Operators Hockey Clubs tur til USA

Veteranstøtten har modtaget nedenstående tilbagemelding fra Operators Hockey Clubs tur til USA. En tur som Veteranstøtten har givet et bidrag til.

Vi fik desværre en rigtig hård start, vi blev forsinket i 24 timer da vores KLM fly gik ned i Aalborg lufthaven Det påvirkede at vi mistede vores fly til Washington og derved gik glip af de første par kampe.

Da vi endelig ankom til Washington DC, fik vi spillet 2 kampe om tirsdagen mod det det Amerikanske veteranhold Capitals Beltway Warriors. Det var en rigtig god følelse endelig at komme på is i USA, efter sådan en hård start. Onsdag morgen var vi så heldige at møde den Danske NHL-stjerne Lars Eller, efter at have overværet NHL holdet – Washingtons Capitals træning.
Vi fik både set Arlington cemetery samt en NHL-kamp onsdag aften, inden vi fløj til Tampa tidligt torsdag morgen.

I Tampa spillede vi 6 kampe mod Amerikanske veteraner, hvor vi vandt 2 ude af 6. Der var et rigtig højt niveau blandt veteranerne i Florida og det var en sand fornøjelse.

Vi fik en rundvisning i den Amerikanske Special Operations Kommando, samt fik vi lov til at besøge deres mindemærke. Det var en stor oplevelse at mærke den særlige stemning der er i deres flotte mindelund.  Vi afsluttede turen i Tampa med at se NHL hockey, Tampe Bay lightning mod Colorado Avalanche, imponerende at se hvilket show Amerikanerne kan leveret i en arene med 20.000 tilskuer. Efterfølgende havde vi afslutningsmiddag med de Amerikanerne veteraner, det var rigtig hyggelig og en god måde at afslutte sådan en stor tur.

Alle var mættet på oplevelse da vi satte os i flyveren igen mod Danmark.

Tusinde tak til Veteranstøtten for jeres opbakning.