Presseklip for Veteraner, uge 52/2017

Presseklip indsamlet i ugen 25. – 31. december 2017


Foredrag: Altid Fremad! – Cinema Center, Helsingør

Kilde: www.cinemacenter.dk, 27. december 2017

Magnus Hanssons foredrag Altid Fremad! er en inspirerende og levende fortælling. Efter fire udsendelser til Afghanistan, med flere traumatiske nærdødsoplevelser til følge, betaler Magnus en høj pris i form af en PTSD-diagnose.
Magnus gennemlever en dyster periode, inden han får bremset nedturen og indleder jagten på et nyt mål: Kærlighed, harmoni og fred fra sine indre dæmoner.

Webmaster bemærkning: Foredraget gennemføres 6. februar 2018!


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.