Presseklip for Veteraner, uge 51/2021

Presseklip indsamlet i ugen 20. – 26. december 2021

Ti udsatte veteraner fik coronastik på Veteranhjem København

Kilde: veterancentret.dk, 20. december 2021

Ti udsatte veteraner kunne drible udenom tidsbestillinger med NemId og lange vaccinationskøer, da de fik deres vaccination mod covid-19 på Veteranhjem København.


Specialiseret botilbud sendes i udbud

Kilde: veterancentret.dk, 22. december 2021

Nyt specialiseret botilbud til særligt udsatte veteraner sendes i udbud. Etableringen af botilbuddet er en del af den politiske aftale fra 2020, der skal styrke den danske veteranindsats.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.