Presseklip for Veteraner, uge 51/2018


Presseklip indsamlet i ugen 17. – 23. december 2018


For veteraner i Sydsjælland der søger job

Kilde: lederidag.dk, 18. december 2018

Er du selv veteran eller kender du en ledig veteran, som vil ind på det civile arbejdsmarked, så kan man møde potentielle arbejdsgivere den 28. januar i Skælskør.


20.000 kroner til Veteran Kids Bornholm

Kilde: tv2bornholm.dk, 22. december 2018

Hjemmeværnskompagni 7110 Svaneke/Nexø og Nexø Rotary Klubs støtteforening for udsatte unge på Bornholm, donerer kr. 20.000,- til Veteran Kids Bornholm.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Julehilsen

Udgivet: 19. december 2018


Fra nytår er der også rabat til veteraner på Krigsmuseet

Udgivet: 20. december 2018


Danmarks Veteraners Mindedag

Udgivet: 23. december 2018


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.