Presseklip for Veteraner, uge 49/2020

Presseklip indsamlet i ugen 30. november – 6. december 2020


Nu styrker vi veteranindsatsen i Danmark

Kilde: Ugeavisen.dk/frederiksberg, 30. november 2020

Læserbrev: Vores danske veteranhelte skal behandles med værdighed. De har kæmpet for vores frihed i krigsområder og kommer ofte hjem med store ar på sjæl og krop.
Det er konservativt hjerteblod at styrke veteranindsatsen, og derfor glæder det mig, at det lykkedes at få en pulje afsat til lokale veteranprojekter for udsatte veteraner på årets reserve – også kaldet satspuljen.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Nyhedsbrev November 2020

Udgivet 1. december 2020


Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 6. december 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.