Presseklip for Veteraner, uge 47/2019

Presseklip indsamlet i ugen 18. – 24. november 2019


Forsvarsministeren besøger de danske soldater i Afghanistan

Kilde: Forsvarsministeriet, 24. november 2019

Forsvarsminister Trine Bramsen har i dag søndag været på besøg hos de danske soldater i Afghanistan, der deltager i NATOs Resolute Support Mission.


Forsvarsminister vil have mere hjælp til børn af veteraner

Kilde: Fyens Stiftstidende, 25. november 2019

Forsvarsministeriet afholder i dag en inspirationsdag i Middelfart for at evaluere på veteranindsatsen i Danmark. Forsvarsminister Trine Bramsen (S) vil især have fokus på bedre hjælp til børn og ægtefæller til syge veteraner. – Her er der rum til forbedring, mener hun.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Ingen
Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.