Presseklip for Veteraner uge 44/2020

Presseklip indsamlet i ugen 26. oktober – 1. november 2020


Københavnske veteraner hyldes med fodboldkamp og jobindsats

Kilde: ritzau.dk, 30. oktober 2020

Søndag den 1. november spiller FCK København i specialdesignede kamptrøjer som en hyldest til Københavns soldaterveteraner. Kampen markerer et nyt samarbejde mellem FCK, Danmarks Idrætsforbund og Københavns Kommune, hvor sport og netværksdannelse skal hjælpe veteranerne med at vende tilbage til et godt civilt liv.


Veteran og pårørende politik 2020 sendes i høring

Kilde: Fredericia.dk, 30. oktober 2011

Fredericias nye veteranpolitik er godt på vej. Udkast til politikken sendes i høring fra den 28. oktober til den 12. november kl. 12.
Fredericias nye Veteran og pårørende politik 2020 sendes i høring hos råd, interne og eksterne interessenter, samarbejdspartnere og borgere i øvrigt fra den 28. oktober til den 12. november. Efterfølgende sender Veteranudvalget politikken til Fredericia Byråd, hvor den skal behandles på det første møde i 2021.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Fejring af FN-75 års fødselsdag på Kastellet

Udgivet 26. oktober 2020


Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 1. november 2020 


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.