Presseklip for Veteraner uge 43/2020

Presseklip indsamlet i ugen 19. – 25. oktober 2020


De tavse helte

Kilde: fredericiaavisen.dk, 19. oktober 2020

Et uanmeldt besøg på Veteranhjemmet i Fredericia sammen med byrådsmedlem Karsten Byrgesen, der selv er veteran med mange års udsendelse i fjerne og fjendtlige egne på sit CV, var en god oplevelse.


Fra krig i Helmand til fred i sindet

Kilde: Byportalen, dit-kalundborg.dk

Mandag d. 2. november kan man møde krigsveteran René Pamperin, når han holder foredraget ”Fra krig i Helmand til fred i sindet”. Foredraget holdes i forbindelse med ferniseringen på udstillingen ”Krigens ansigt”, som kan ses på Kalundborg Bibliotek fra d. 2. november til fredag d. 11. december. Både foredrag og udstilling er en meget personlig beretning om kampen tilbage til livet efter udsendelse i krig.


Hørsholm satser på mere veteranstøtte

Kilde: sn.dk, 20. oktober 2020

Lotte Cooper skal som nyudnævnt veterankoordinator i Hørsholm styrke indsatsen for veteraner og deres pårørende.


Sigvald har været i Forsvaret i årtier: Nu vil han hjælpe de lokale veteraner

Kilde: Dagbladet Ringkøbing Skjern

Tidligere udsendte og deres familier kan have brug for at tale med ligesindede, men afstanden til den slags tilbud er for stor, synes Sigvald Henriksen. Nu vil han lave et lokalt veteran-netværk.


 

Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Norges Veteranforbund fylder 60 år

Udgivet 20. oktober 2020


Vil du gerne ud og skyde sammen med andre Veteraner

Udgivet 22. oktober 2020


Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 25. oktober 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.