Presseklip for Veteraner, uge 42/2020

Presseklip indsamlet i ugen 12. – 18. oktober 2020


Åbning af Gennem Ild & Vand i Sønderborg

Kilde: biletto.dk, 12. oktober 2020

Kom og gå Gennem Ild & Vand og hør fire lokale veteraners personlige historie om det at være Udsendt Af Danmark til krig, kriser og katastrofer.


Forsvarsministeren besøger danske udsendte i Golfen

Kilde: Forsvarsministeriet, 16. oktober 2020

Forsvarsministeren har de seneste dage besøgt fregatten Ivar Huitfeldt, der er på vigtig mission i Hormuz-strædet. Samtidig besøgte ministeren det danske radarbidrag i Abu Dhabi, hvor danske soldater bidrager i kampen mod terror.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Gæst nr. 20.000 i FN Museet

Udgivet 17. oktober 2020


Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 18. oktober 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.