Presseklip for Veteraner, uge 40/2021

Presseklip indsamlet i ugen 4. – 10. oktober 2021

Det nuværende Afghanistan ifølge veteraner – gruppe 8 (Video)

Kilde: YouTube, 4. oktober 2021


Kronprins Frederik på vigtig mission i Midtjylland

Kilde: Billed Bladet, 4. oktober 2021

Kronprins Frederik deltog mandag i Fonden Danske Veteranhjems genåbning af Veteranhjem Midtjylland i Brabrand.


Nu kan du indstille en virksomhed til prisen som Årets Veteranvirksomhed 2021

Kilde: Forsvarsministeriet, 8. oktober 2021

Kender du en virksomhed, som har gjort en særlig indsats for Danmarks veteraner? Om kort tid kåres modtageren af prisen Årets Veteranvirksomhed 2021– så send din indstilling nu.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste ugeHvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.