Presseklip for Veteraner, uge 40/2020

Presseklip indsamlet i ugen 28. september – 4. oktober 2020


Foredrag: Blandt veteraner i Danmark og i verdens krigszoner

Kilde: Melfar Posten, 30. september 2020

Generalsekretær i KFUM’s soldatermission Per Møller Henriksen har været udsendt som leder af KFUM’s Soldaterhjem i Afghanistan. Han vil fortælle om, hvordan hjemlige rammer er særlig relevante for udsendte soldater i verdens brændpunkter.


 

Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i sidste uge

Veterancentrets fyraftensmøder for pårørende

Udgivet 29. september 2020


Danmarks Veteraners medlemsblad udkommet

Udgivet 1. oktober 2020


Veterancentrets nyhedsbrev oktober 2020

Udgivet 2. oktober 2020


Arrangementer for Veteraner og pårørende i næste uge

Udgivet 4. oktober 2020


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.