Presseklip for Veteraner, uge 32/2019

Presseklip indsamlet i ugen 5. – 11. august 2019


Forsvaret undersøger omfang af seksuelle krænkelser

Kilde: dr.dk, 6. august 2019

Forsvaret sætter nu gang i en storstilet undersøgelse af omfanget af seksuelle krænkelser i geledderne. I løbet af efteråret vil alle soldater og fastansatte medarbejdere modtage et anonymt elektronisk spørgeskema, der skal kortlægge problemet.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge

Udgivet 7. august 2019


Nyt om arrangementer for veteraner – fra Cabi

Udgivet 8. august 2019


50 shades of Ink

Udgivet 9. august 2019


Veteranprojekt Grønland indsamler en kvart million kroner

Udgivet 10. august 2019


Endnu en fantastisk opera oplevelse

Udgivet 11. august 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.