Presseklip for Veteraner, uge 20/2022

Presseklip indsamlet i ugen 16. – 22. maj 2022

Veteranløb med fornyelser

Kilde: ligeher.nu, 16. maj 2022

Det siger formand for Danmarks Veteraner Thy, Mors og Salling, Maria Agerholm Thomsen, om Veteranløb Mors, der løber af staben lørdag 18. juni i Frøslev på Mors.


Veteraner har en overordnet lavere dødelighed

Kilde: Veterancentret 17. maj 2022

Der er ingen overdødelighed inden for hjertesygdomme eller cancer, når man sammenligner danske veteraner op til 25 år efter deres udsendelse med baggrundsbefolkningen. Risikoen for at veteraner dør af selvmord eller i en trafikulykke ligger dog på niveau med andre danskere.


Veteranfamilier påvirket af PTSD og deres sociale netværk

Kilde: Veterancentret 20. maj 2022

Veteranfamilier med posttraumatisk stresslidelse (PTSD) tæt inde på livet, kan have god gavn af støtte fra venner og bekendte. Ny ph.d.-afhandling udforsker PTSD-ramte veteranfamiliers syn på social støtte, samt hvordan de gør brug af det.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten  den seneste uge

Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners / Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner / Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.