Presseklip for Veteraner, uge 16/2019

Presseklip indsamlet i ugen 15. – 21. april 2019


Kommunen støtter hjemsendte veteraner

Kilde: JydskeVestkysten, 15. april 2019

Samarbejde: At komme hjem fra krig kan sætte store spor, og som aller bedst bearbejdes i rammer med nogle, som kender til situationen. Derfor har Forsvarets Veterancenter og Sønderborg Kommune nu søsat et projekt om mere hjælp til veteranerne.


Igen i år tager en tidligere soldat samt en præst på vandretur op gennem Jyllands midte. Veteraner kan tage med.

Kilde: Ugeavisen Møldrup-Aalestrup, 16. april 2019 

Igen i år snører veteranindsatsen i Viborg Kommune støvlerne og gør sig klar til en stille vandretur op igennem Jylland. En pilgrimsvandring med det formål at tømme hovedet for hverdagens tunge tanker.


Ronnie har skiftet job i fængsel ud med hjælp til krigsveteraner

Kilde: JydskeVestkysten, 19. april 2019

Ronnie Gram overtog for nylig posten som veterankoordinator i Kolding Kommune. Han har et tæt samarbejde med bl.a. kommunens socialrådgivere og ansatte, der arbejder med misbrugsbehandling. Tidligere var Ronnie Gram ansat i Statsfængslet Midtjylland. (Læsning af mere kræver abonnement)


LÆSERBREV: Veteraner – Hvor er den politiske vilje til at anerkende psykiske skader?

Kilde: RANDERSiDAG.DK, 19. april 2019

Jeg har lige genset dokumentaren “Soldaten der døde”. Den handler om en Afghanistan-veterans kamp for at finde mening i livet efter en mission, hvor han blev skudt, døde og blev genoplivet igen.


Nyheder udgivet af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten i den forløbne uge


Dannebrog 800 år

Udgivet 18. april 2019


Deltagere til gruppegensynsturen til Kosovo er udvalgt

Udgivet 16. april 2019


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.