Presseklip for Veteraner, uge 01/2019


Presseklip indsamlet i ugen 31. december 2018 – 6. januar 2019


Succes med samlingsted for krigsveteraner i Thy

Kilde: Limfjord Update, 3. januar 2019

Et mål om at forbedre krigsveteraners integration i lokalområdet når nu sin afslutning. Projekt “Hånd-i-Hånd” har givet veteraner og deres familier i Thy et samlingssted – med stor succes.


Silkeborg har fået en veterankoordinator

Kilde: Midtjyllandsavis, 4. januar 2019

Socialrådgiver Naia Granberg er ansat som Silkeborgs første veterankoordinator (Kræver abonnement for at læse mere)


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.