Presseklip for Veteraner, uge 01/2018

Presseklip indsamlet i ugen 1. – 7. januar 2018


Gratis psykoterapi for krigsveteraner 21 jan

Kilde: www.carl-mar.dk, 1. januar 2018

Gratis krop og psykoterapi for Krigs veteraner hos Carl-Mar Møller Andre er også velkomne. Forsvaret, har bevilliget en pose penge til transport. Du for dækket transporten når du ankommer. Søndag den 21. januar kl 18 til fredag kl 12. Husk …


Udsendt af Danmak

Kilde: Folk & Sikkerhed, 3. januar 2018

365 personlige fortællinger frem mod flagdagens 10 års jubilæum d. 5. september 2019.


Spilleglad krigsveteran anker sag om millioner brugt på spil

Kilde: TV Midtvest, 3. januar 2018

En jysk krigsveteran har anket en dom, hvor spiludbyderen Unibet i byretten blev frifundet for at have lokket veteranen til at spille millioner op.
Det oplyser mandens advokat, Jesper Ravn, til mediet BetXpert.


Psykologer til INTOPS i Veterancentret (Jobannonce)

Kilde: Work With Us, 3. januar 2018

Da vores gode kollegaer, efter 10 års tro tjeneste, har valgt at søge udfordringer tættere på hjemmet, søger vi to autoriserede psykologer til sektion for Internationale Operationer (INTOPS) til Antvorskov Kaserne ved Slagelse. Stillingerne er fuldtidsstillinger og er til besættelse fra den 1. april 2018.


Krigsveteraner kan få genoptaget deres arbejdsskadesager

Kilde: avisen.dk, 7. januar 2018

Med regeringens veteranpakke, kan danske krigsveteraner nu få genoptaget deres arbejdsskadesager.
Veterankoordinator i Aalborg Henry Sørensen er glad for at veteraner, der har fået afslag på arbejdsskadeerstatning kan få genoptaget deres sag.


Hvad er Presseklip for Veteraner

Informationer, nyheder m.v. (herefter kaldet Presseklip), der blev fundet i den forløbne uge på internettet og som omhandler veteraner. Du kan læse artikler, høre radioprogrammer eller se videoklip m.v. ved at klikke på den enkelte overskrift, som er et link til presseklip.
Presseklip for Veteraner udgives normalt mandag morgen, som en nyhed på såvel Danmarks Veteraners som Veteranstøttens hjemmesider. Hvis du vil huskes på, at du skal læse Presseklip for Veteraner, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Det gør du øverst i højre kolonne på hjemmesiderne.
Der bliver dagligt søgt efter presseklip. Presseklip, der vurderes at være af tidskritisk art, fx om aktiviteter, der foregår inden Presseklip for Veteraner normalt udgives, udsendes hurtigst muligt som en særskilt nyhed. Disse medtages også senere i Presseklip for Veteraner.
Vi garanterer ikke for, at vi har fundet alle presseklip fra den forløbne uge. Vi garanterer heller ikke for presseklippenes indhold. At et presseklip bringes, er ikke ensbetydende med, at Danmarks Veteraner eller Veteranstøtten blåstempler indhold, aktivitet m.m. Vi udfører normalt ikke censur.
Skulle nogen have spottet presseklip, som vi ikke har fundet, så send link til WEBMASTER.
Læsning af nogle nyheder i deres fulde længde KAN kræve abonnement til pågældende nyhedsmedie.