Jeg kan huske

Komponist Hans Sydow, dokumentarist Ketil Teisen, sanger Ulle Bjørn Bengtsson og grafisk designer Christina Ann Sydow har udvalgt Henrik og Anne Mettes Jeg kan huske ® historier til at være med i Jeg kan huske ® Danmarks julekalender på facebook. Vi deler deres historier i morgen, tirsdag og onsdag. 

Jeg kan huske ® Danmark er 24 hverdagserindringer fra borgere, vi normalt ikke ser og hører om i medierne. Siden 2013 har mere end 600 børn, unge, erhversaktive, ældre, indvandrere, udviklingshæmmede og veteransoldater medvirket i film, soundwalks, koncerter og bøger over hele landet. 

Historierne kan ses som julekalender på www.jegkanhuske.dk i løbet af december 2017, de får premiere som danmarksfilm på DK4 i jaunar 2018 og vises som film-installation i udvalgte danske storcentre i løbet af 2018.

Jeg kan huske ® Danmark er skabt af komponist Hans Sydow, dokumentarist Ketil Teisen, sanger Ulle Bjørn Bengtsson og grafisk designer Christina Ann Sydow. Realiseret med støtte fra Statens Kunstfond, Dansk Artistforbund og DJBFA