Invitation til Veteranstøttens Caféseminar

Veterancaféseminar

Ønsker du at blive klogere på arbejdet med ramte veteraner og deres familier? Er du frivillig i en veterancafé, eller går du med tanker om at blive det, tilbyder vi dig deltagelse på et seminar, hvor vi vil finde løsninger på nogle af de udfordringer, som veterancafeer står over for. Vi vil sammen udvikle intet mindre end et bud på fremtidens veterancafé!

Hvad  kan Veteranstøtten tilbyde dig?

Snart hver kommune har en veterancafé, og nogle steder i landet har veterancafeen efterhånden nogle års virke bag sig. Men tiderne skifter, og hvordan sikrer vi, at veterancafeen også er relevant i morgen? På seminaret vil du få inspiration gennem spændende foredrag og indlæg, som sætter rammerne for diskussioner og videndeling. Målet er, at identificere de tilbud og aktiviteter, der kan tiltrække og fastholde veteraner i fremtiden.
Seminaret tilrettelægges og gennemføres af Veteranstøttens kursusteam støttet af eksterne foredragsholdere.
Deltagelse i seminaret forudsætter en vilje til at dele ud af egne erfaringer, men der kræves ikke erfaring fra arbejde i en veterancafé – inspiration fra alle dele af frivilligt arbejde og engagement er i høj grad ønsket.

 Kursusinfo

Kurset gennemføres i weekenden 26-27 Nov 2022 på Vissenbjerg Storkro på Fyn tæt ved Odense.
Kurset kræver ingen særlig uddannelsesmæssig baggrund.
Kursus  inkluderer fri forplejning og overnatning på kroen og er således gratis for deltagere, der dog selv skal betale for transport.
Tilmelding efter først-til-mølle princippet, idet der dog søges repræsentation fra flest mulige veterancafeer.

Hvem er vi?

Veteranstøtten er en gruppe af veteraner under Danmarks Veteraner, som støtter og laver aktiviteter for veteraner og deres familier, herunder informerer bredt om veteransagen og uddanner frivillige.
Veteranstøtten støttes økonomisk af offentlige midler gennem Veterancenteret samt af frivillige donationer.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, kan du kontakte Steen Møller Petersen på mail info@veteranstotten.dk eller telefon 2337 1521.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig på denne SIDE