Hjælp søges til bachelorprojekt omhandlende veteraner med PTSD

Danmarks Veteraner og Veteranstøtten har modtaget en anmodning fra tre studerende ved UC SYD i Esbjerg. Du kan læse anmodning herunder.

Mit navn er Jette og jeg læser til ergoterapeut på UC SYD i Esbjerg. Sammen med mine to medstuderende Kate og Sabrina skriver jeg på et bachelorprojekt, som omhandler veteraner med PTSD samt deres oplevelser med at klare dagligdagen.

Fra 1991 – 2018, har Danmark sendt 32.953 soldater på internationale missioner rundt omkring i verden, hvilket tilsammen løber op i 77.163 udsendelser.

Som kommende ergoterapeuter vil vi gerne anerkende de krævende opgaver, som de danske soldater bliver udsendt til. I er mennesker som har mødt savn, eventuelle kampe/tab af nære kammerater – ja i har i sandhed set krigens virkelighed. Ingen er uberørte af en udsendelse, og vi efterstræber, at rette opmærksomheden på de udfordringer som kan opstå før, under og efter en udsendelse, for på den måde at kunne sikre den bedst mulige støtte.

Til det formål har vi behov for, at tilegner os viden om veteraner og deres individuelle oplevelser.

Vi vil derfor gerne i kontakt med dig der er/har:

  • Diagnostiseret med PTSD
  • Har fast bopæl
  • Lever med en ægtefælle eller i et ægteskabslignende forhold
  • Gerne hjemmeboende børn

Det er vigtigt for mig at pointere, at din deltagelse er frivillig og at du til enhver tid kan trække dig. Alle dine oplysninger vil blive behandlet fortroligt og med respekt, så de fremstår fuldt anonymiseret i den endelige opgave.

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker at deltage, så kan jeg kontaktes via sms på Tlf:  42 24 91 15

Vi skal gerne vide besked angående din deltagelse senest fredag d.22/11-2019 – vi ser frem til forhåbentligt at høre fra dig

 

Med venlig hilsen
Ergoterapeutstuderende
Jette Arildsen