Veterankursus for frivillige

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 24/09/2022 - 25/09/2022
12:00 - 13:00

Lokation
Hotel Vissenbjerg Storkro

Kategori


Veteranstøtten inviterer til  Veterankursus for frivillige

Veterankursus
Ønsker du at blive klogere på arbejdet med ramte veteraner og deres familier? Er du frivillig inden for veteranområdet, eller går du med tanker om at blive det, tilbyder vi dig en uddannelse, hvor du kan blive forberedt til mødet med nogle af de udfordringer, som veteraner måske kæmper med

Hvad  kan Veteranstøtten tilbyde dig?
På Veterankursus får du viden og inspiration til arbejdet med veteraner. Uddannelsen gennemføres af Veteranstøttens team af psykolog, socialrådgiver, feltpræst og veteraner, alle med dyb indsigt og erfaring fra arbejdet med veteraner.
Du får viden om bl.a. PTSD og afhængighed, og du bliver klædt på til at møde veteranen med anerkendelse, tillid og nysgerrighed, samtidig med, at du passer på dig selv som frivillig.
Endeligt er et vigtigt element diskussioner og øvelser, hvor alle deltagernes erfaringer inddrages som en del af læringen.

Kursusinfo
Kurset gennemføres i weekenden 24-25 Sep 2022 på Vissenbjerg Storkro på Fyn tæt ved Odense.
Kurset kræver ingen særlig uddannelsesmæssig baggrund.
Kursus  inkluderer fri forplejning og overnatning på kroen og er således gratis for deltagere, der dog selv skal betale for transport.
Tilmelding efter først-til-mølle princippet.

Hvem er vi?
Veteranstøtten er en gruppe af veteraner under Danmarks Veteraner, som støtter og laver aktiviteter for veteraner og deres familier, herunder informerer bredt om veteransagen og uddanner frivillige.
Veteranstøtten støttes økonomisk af offentlige midler gennem Veterancenteret samt af frivillige donationer.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til uddannelsen, kan du kontakte Steen Møller Petersen på mail info@veteranstotten.dk eller telefon 2337 1521.

Tilmelding
Tilmelding sker på blanketten herunder

[Form id=”92″]