Samling VeteranCafé Netværk Vest

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 09/11/2019 - 10/11/2019
00:00

Lokation
Camp Frøslev

Kategori


Som tidligere varslet, så gennemfører VeteranCafé Netværk Vest sin første samling og workshop i dagene 9. – 10. november 2019 i Camp Frøslev. Samlingen gennemføres i regi af Danmarks Veteraner og Veteranstøtten, der er støttet af Veterancentret.

Målgruppen er:

  • Erfarne og ny etablerede VeteranCafé bestyrelser eller aktører, der arbejder som frivillige til gavn for veteraner
  • Initiativgrupper/Interesserede i Veteran Café ’Start Up’ projekter

Workshoppens formål:

  • At samle brikkerne med viden, erfaringer og inspiration fra andre Veteran Caféer i Jylland og på Fyn
  • At opbygge gode relationer og et veteran fællesskab gennem en kreativ proces med en høj grad af involvering af deltagerne
  • At dele viden og erfaringer omkring bestyrelsens eller initiativgruppens opgaver: Før, under og efter opstarten af en VeteranCafé
  • At få indblik i, hvad Veteranstøtten, Danmarks Veteraner og Veterancentret kan hjælpe til med for at understøtte VeteranCaféens arbejde og daglige virke

Deltagelse:

Deltagelsen er gratis, men der er kun 22 pladser, så tilmeld dig – gerne flere fra samme cafe – allerede nu. Tilmeldingerne behandles efter ’først til mølle’ princippet.
Der udbetales kørselsgodtgørelse jf. Veteranstøttens bestemmelser. Vi anbefaler samkørsel, idet der kun udbetales kørselsgodtgørelse til en deltager fra hver café.
Veteranstøtten fremsender en automatisk kvittering for modtagelse af tilmelding. Den endelige bekræftelse for deltagelse fremsendes pr. mail fra Informationsudvalget. Når alle tilmeldte deltagere er fordelt med minimum en deltager pr. cafe, vil der være mulighed for, at flere fra samme cafe deltager.

Vil du vide mere?

Nærmere oplysninger v/formand Preben Korreborg, Informationsudvalget på telefonnummer 2323 8555 eller e-mail til info@80608030.dk.
Da vi givet vis ikke er bekendt med alle veterancafeer i Jylland og på Fyn, vil vi indtrængende anmode om, at du gør dine kontakter i veterancaféverdenen opmærksom på indbydelsen.

Tilmeld dig på nedenstående formular. Hvis jeres veterancafé ønsker at deltage med flere personer, skal der udfyldes en formular pr. person!

Der er lukket for tilmeldingen, da vi er fuldt booket.