Packraftkursus i Rondane Norge

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 27/06/2021 - 03/07/2021
08:00 - 17:00

Kategori


Packraftkursus i Rondane – med Nordisk Friluftskompani og Veteranstøtten

Tag med på Packraft kursus i Rondane Norge. Packraften er en let bådtype, der åbner for helt nye ture og veje gennem landskabet. På kurset vil du lære at padle en packraft på sø, elv og strømmende vand.

Packraften er som skabt til eventyr og ny oplevelser. Den er nem at navigere, og i den lille oppustelige båd, kan du komme helt nye steder hen, som du måske troede kun var for de meget erfarne eller meget stedkendte. Du lærer at padle strømmende vand, også kaldet whitewater, samt hvordan du kan læse og vælge den bedste vej gennem faldende vand og fosser.

Packraften er nem at styre, og er meget stabil, så du behøver ikke at have tidligere erfaring med kano eller kajak. Lidt ligesom i almindelig rafting kan man kaste sig ud i større eller mindre bølger, eller bruge båden til at finde et uforstyrret vandområde til at fiske eller bare nyde stilheden på vandet.

Du kommer både til at lære at læse og padle foss, men også hvordan du tænker sikkerhed og skal forholde dig hvis du ryger i vandet og skal svømme i strømmende vand. Vi har base på Rondane Friluftssenter, i en fælles hytte, hvor vi sammen laver mad og spiser. Der er også en stor bålhytte på centeret, hvor vi en aften skal lave bålmad.

Du bør være i rimelig fysisk form. Du behøver ingen erfaring med at padle, men skal være tryg ved vand, og kunne svømme 50 m i ét stræk, da der er risiko for at ryge i vandet, når vi padler strømmende vand.

Turen er inkluderet mad i området. Du står selv for mad på ud og hjemtur. Der soves på mindre værelser i en fælleshytte hver nat. Madlavning og oprydning er fælles.

Turen har plads til 7 personer.

Packraftudstyr inkl tørdragt, svømmevest og hjelm er inkluderet.

Turen starter søndag d. 27. juli kl. 8.00 ved lufthavnen i København. Transport er med 9 personers minibus.

Turen følger og er afhængig at retningslinjer for Covid-19, herunder udrejse og indrejse regler, der er gør sig gældende på det tidspunkt turen afvikles i forhold til Covid-19.

Program: Søndag den 27. juni til lørdag den 3. juli

Søndag aften: ankomst på Rondane Friluftssenter og indkvartering

Mandag: Udlevering af udstyr og intropadling på Atna elven

Tirsdag: Padletur på Grimse med redningsteknikker

Onsdag: Fosspadling på Atnaelven

Torsdag: Pause- og vandredag på Finnsjøfjellet med bålaften

Fredag: Fosspadling på Nedre Atna

Lørdag: Hjemrejse tidlig morgen

Tilmelding, som kopieres og indsættes i en email, der sendes til friluftsliv@veteranstotten.dk

Fornavn:

Efternavn:

Email:

Alder:

Adresse:

Postnummer:

By:

Telefonnummer:

Hvem var du udsendt med og hvorhenne?

Beskriv kort din erfaring med friluftsliv?

Anden information du synes er relevant?

Navn, relation, adresse og telefonnummer på nærmeste pårørende i tilfælde af ulykke?

Ved indsendelse af min tilmelding er jeg indforstået med nedenstående.

Min tilmelding er først endelig, når du får endelig besked fra turlederen, idet turen måske får flere tilmeldinger, end der er pladser på turen. Såfremt, det sker, foretages ofte en lodtrækning om pladserne umiddelbart efter tilmeldingsfristen. I en lodtrækning har dem, der ikke tidligere har været med på tur med Veteranstøtten en fordel. Bliver du ikke udvalgt kan du vælge at stå på venteliste til turen.

Jeg forstår, at min tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristen, og det er mit eget ansvar, at sikre jeg er er i den nødvendige fysiske form, har sat kryds i kalenderen, og jeg har færdighederne til at deltage i friluftsaktiviteter med Veteranstøtten.

Jeg er indforstået med, at det er mit eget ansvar, at sørge for jeg er forsikret i tilfælde af ulykke eller andet der kan hænde mig på turen.

Jeg er indforstået med at mine personlige data bruges til at tilmelde mig til friluftsture ned Veteranstøtten, og at denne data opbevares af Veteranstøtten i forbindelse med min tilmelding og mulige deltagelse i friluftsaktiviteter for 2021.  Herefter slettes de.

Tilmelding

Tilmelding sendes på email til friluftsliv@veteranstotten.dk inden 10. juni 2021.