Nordic MC Tour 2021

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 01/09/2021 - 06/09/2021
Hele dagen

Kategori Ingen Kategori


Nordic Tour er en nu 5 år gammel tradition hvor 10 deltagere, på mc, fra hvert af de Nordiske lande deltager i et arrangement som landene på skift arrangerer.

I år er turen kommet til Danmark igen. Turen er indtil nu planlagt til at starte i København hvor alle mødes d. 1.september 2021 og slutter – efter deltagelse i flagdagsparaden på Kastellet d. 5. september – med afrejse d. 6. september 2021.

Vi bliver under hele arrangementet indkvarteret på Fregatten Peder Skram på Holmen.

De daglige ture vil være på Sjælland og brofaste øer (uden broafgift).

Veteranstøtten er vært ved indkvartering, morgen- og aftensmad, drikkevarer og frokost er for egen regning. Veteranstøtten betaler også for evt. entreer der måtte komme i ugens løb. Herudover ydes ingen godtgørelse.

Der er følgende ting du skal tage med i dine overvejelser inden du ansøger om deltagelse:

  • Fregatten er røgfri, og toiletter/bad befinder sig i land. Vi er indkvarteret i mandskabslukaf, og det kan komme på tale selv at skulle medbringe sovepose/håndklæde.
  • Turen afvikles uden anvendelse af rygmærker og klubveste.
  • Vi bliver delt op i 4 grupper, kører kolonnekørsel og følger færdselsloven.
  • Vi deltager i flagdagsparaden på Kastellet med anlagte medaljer og militær hovedbeklædning.
  • Vi kører med nul-tolerence i forhold til promillekørsel.
  • Du skal ved turens begyndelse kunne fremvise negativ coronatest der max er 48 timer gammel, eller bevis for modtaget vaccination. Hele turen afvikles under hensyntagen til de restriktioner der måtte være gældende på tidspunktet.

Hvis du har fået lyst til at deltage i dette forrygende hyggelige arrangement (det plejer det at være), så skal du sende ansøgning indeholdende følgende:

  • Veterankortnummer/mission-missioner (uden dette, ingen deltagelse)
  • Navn, adresse
  • Og gerne 2 linjer om dig selv.

Ansøgning sendes til turleder Bjarne Berner på mail: vrcfyn@mail.dk senest d. 15. april 2021.

De der bliver udtaget får besked senest d. 16. april 2021 – det betyder, at har du ikke hørt noget derefter er du ikke blandt de heldige, men du vil så i stedet kunne melde dig til de øvrige ture der måtte blive muligt at afvikle i forhold til restriktioner i årets løb.