Bushcraft smedearbejde

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 13/08/2022
10:00 - 15:00

Kategori


Har du lyst til at lave noget af dit eget friluftgrej som bålgrydestativ, værktøj m.m., er her en mulighed for at prøve det af. Veteranstøtten tilbyder et smedekursus hvor der arbejdes med jern og stål.

På kurset tages udgangspunkt i den enkelte deltagers ønsker og faglige kunnen. Der arbejdes primært ved kulfyrede esser og ambolte, så husk praktisk arbejdstøj og eventuelt handsker. Varme gnister er almindelige i smedjen og laver let mærker eller huller i tøjet, specielt syntetiske materialer er udsatte. Vi har høreværn til udlån.

Bemærk at kurset er et smedekursus. Det er derfor ikke muligt at deltagerne på egen hånd kan slibe eventuelt smedet skærende værktøj, Instruktøren kan i begrænset omfang være behjælpelig med grovslibning.
Det pålægger kursisten at finslibe, færdiggøre og vedligeholde værktøjet på kursistens hjemmefront hvis man ikke når at blive færdig.
På kurset arbejdes udelukkende med jern og stål ved den varme esse. Andre materialer som ønskes bearbejdet, f.eks. træ og læder er ikke en del af kurset og kan derfor ikke inddrages.
Deltagelse på kurset er på eget ansvar. Så derfor husk noget praktisk tøj som kan tåle lidt af hvert hvis uheldet skulle være ude.

Antal deltagere
Der er 8 pladser på kurset

Dato og tid.
Lørdag d. 13. august 2022 kl. 10.00 – 15.00

Sted.
Hvalsøvej 105
4370 Store Merløse

Transport.
Deltagerne sørger selv for at komme til og fra kurset

Husk.
Praktisk tøj og sko + det gode humør. Vi sørger for frokosten

Tilmeldingsfrist.
Mandag d. 1. august

[Form id=”93″]