Informationsudvalget

Velkommen til informationsudvalgets hjemmeside.

Hjemmesiden består af et område som er åbent for alle, og et område som bruges af medlemmer af informationsudvalget, samt en aktivitetsoversigt som kan ses HER

Formål

Informationsudvalgets formål er at informere veteraner og kommende veteraner, deres pårørende samt det danske samfund om de forhold som påvirker veteranen under udsendelse, ved hjemkomst og efter udsendelsen.

Hvad arbejder vi med

Informationsudvalget står for gennemførelse af en række aktiviteter bl.a.

  • Afholdelse af foredrag før, under og efter udsendelse til soldater og pårørende i koordination med forsvarets myndigheder
  • Drift af hjemmeside
  • Drift af Facebook side
  • Udarbejdelse af informationsmateriale
  • Udarbejdelse af input til Danmarks Veteraners medlemsblad, Baretten, som er Danmarks eneste blad for veteraner.

Informationsudvalget mødes to gange årligt, for at koordinere gennemførelsen af ovennævnte aktiviteter samt for at udvikle grundlaget for at kunne informere bedst muligt om det at være veteran.

Hvem er vi

Informationsudvalget består af en række frivillige ulønnede veteraner, der spredt over hele landet gennemfører ovennævnte aktiviteter. Vi har organiseret os med en formand, der støttet af nøglepersoner leder udvalget og står for drift af hjemme- og Facebook side. Øvrige medlemmer, nok de vigtigste, er organiseret regionalt, således vi kan komme ud overalt i Danmark uden at have de store udgifter til rejseaktiviteter.

Kan du hjælpe

Informationsudvalget søger altid frivillige til at støtte op om arbejdet, så hvis du er veteran og har lyst til at virke i Informationsudvalget, så ring eller skriv til udvalgets formand Preben Korreborg tlf. 23 23 85 55 eller send en email til info@veteranstotten.dk .

Aktivitetskalender

Opdateret 25. februar 2019

Fortsæt til informationsudvalgets eget websted