Kano & Bushcraft tur på Suseåen

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 31/07/2020 - 02/08/2020
10:00 - 13:00

Kategori


Tag med på kanotur i den lokale sjællandske vildmark og få en hyggelig weekend med løbende undervisning i kanosejlads og bushcraft færdigheder med Veteranstøtten og Bushcraft Danmark.

Turen starter på Ringsted station den 31/7 kl 10, hvor I bliver transporteret til startpunktet ved Susåen.

Her starter et  tre dages eventyr med masse af hygge, undervisning i bushcraft håndværk, primitivt friluftsliv og kanoteknikker. Vi slår lejr på vores tur ned af Susåen og overnatter i bivuakker eller du kan medbringe telt/hængekøje.

Kano og alt mad er inkl. i turen, men medbring selv snacks og drikkevarer.

Turen slutter i Næstved HER søndag eftermiddag den 2/8. Her kan I enten blive hentet af familie/venner eller tage toget tilbage til Ringsted station

Der er 12 pladser på turen, og I er velkommen til at tage børn med på turen ( min. 8 år ).

Pakkeliste til turen :

Sovepose

Liggeunderlag

Tarp/presenning

Service/bestik

Drikkedunk

Badetøj

Kniv

Andet personlig udstyr

Kontakt Jesper Hede 28918998/kontakt@bushcraft.dk eller Niels Blok 20841212/friluftsliv@veteranstøtten.dk ved spørgsmål til turen. Der er mulighed for at låne udstyr til turen.

Tilmelding, som kopieres og indsættes i en email til friluftsliv@veteranstotten.dk, med følgende information:

Fornavn:

Efternavn:

Email:

Alder:

Adresse:

Postnummer:

By:

Telefonnummer:

Hvilke mission eller missioner har du været på?

Beskriv kort din erfaring med friluftsliv?

Hvorfor vil du gerne med på turen?

Anden information du synes er relevant?

Navn, adresse og telefonnummer på nærmeste pårørende i tilfælde af ulykke?

Ved indsendelse af min tilmelding er jeg indforstået med nedenstående.

Min tilmelding er ikke endelig, idet turene måske får flere tilmeldinger, end der er pladser på turen. Såfremt det sker foretages ofte en lodtrækning om pladserne umiddelbart efter tilmeldingsfristen. I en lodtrækning har dem, der ikke tidligere har været med på tur med Veteranstøtten en fordel. Bliver du ikke udvalgt kan du vælge at stå på venteliste til turen.

Jeg forstår, at min tilmelding er bindende efter tilmeldingsfristen, og det er mit eget ansvar, at sikre jeg er er i den nødvendige fysiske form, har sat kryds i kalenderen, og jeg har færdighederne til at deltage i friluftsaktiviteter med Veteranstøtten og Bushcraft Danmark.

Jeg er indforstået med, at det er mit eget ansvar, at sørge for jeg er forsikret i tilfælde af ulykke eller andet der kan hænde mig på turen.

Jeg er indforstået med at mine personlige data bruges til at tilmelde mig til friluftsture ned Veteranstøtten, og at denne data opbevares af Veteranstøtten i forbindelse med min tilmelding og mulige deltagelse i friluftsaktiviteter for 2020.  Herefter slettes de.

Tilmelding

Tilmelding sendes på email til friluftsliv@veteranstotten.dk inden 15. juni 2020.