Gruppetur Danmark i Camp Frøslev

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 28/06/2020 - 03/07/2020
00:00

Lokation
Camp Frøslev

Kategori


Af Svend Aage Olsen, turleder

I perioden søndag den 28. juni – fredag den 3. juli 2020 gennemfører Veteranstøtten en ”Gruppetur Danmark” i Camp Frøslev.
Gruppeturen er KUN for veteraner med ar på sjæl og/eller krop eller andre væsentlige udfordringer i hverdagen. Dette princip fraviges IKKE.
Hvis du har brug for et pusterum sammen med andre veteraner ”i samme båd”, er denne aktivitet måske noget for dig.

Ledere på turen er Svend Aage Olsen og Christian Ring. Beggge veteraner med adskillige missioner og udfordringer i bagagen.

Vi mødes i Camp Frøslev om søndagen mellem kl. 15.00 – 18.00.
Programmet for ugen er baseret på afslapning og gensidig sparring.
Dog er der også indlagt et par dage, hvor vi kører lidt gokart og skyder lidt med bue og pil ved Kelstrup Naturskole. Men det vigtigste er, at man som veteran/deltager kommer lidt væk fra den daglige trummerum med de udfordringer, som mange desværre slås med.
Der må ikke medbringes hund eller andre kæledyr til aktiviteten. Til gengæld er der garanti for at vi alle støtter hinanden i den periode, vi er sammen, hvilket nok kan kompensere for samvær med ens daglige ”bedste ven”. Det har i hvert fald ikke været noget problem tidligere.

Under opholdet skal vi selv stå for de praktiske opgaver, hvilket vil sige, at vi alle – efter behov – giver den en skalle vedrørende måltider, rengøring og lignende.

Camp Frøslev ligger i Frøslevlejren i naturskønne omgivelser meget tæt på den danske grænseby Padborg.
Veteranstøtten har sit eget hus med alle faciliteter i Frøslevlejren.
Frøslevlejren er et ”levende” museumsområde, hvor FN-museet også indgår. FN-museet skal vi naturligvis også besøge.
Der er rig mulighed for motion i det nærliggende skovområde såfremt man har de lyster.
Turen er 100% alkoholfri – det er ganske enkelt et krav for disse aktiviteter i Veteranstøttens regi. Kan man ikke overholde det, så skal man ganske enkelt ikke søge om deltagelse.

Turen/opholdet er – bortset fra lommepenge – betalt af Veteranstøtten. Det gælder også rejsen fra bopæl til og fra Frøslevlejren. Man vil få refunderet det som svarer til billigste offentlige transportmiddel.
Der er plads til 8 veteraner på turen.

Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden. Du kan også ringe til Svend Aage Olsen på tlf. 30 26 55 97 (e-mail: svaaolsen@godmail.dk) for få svar på evt. spørgsmål til turen.
Tilmelding dog kun via hjemmesiden.
Der er som sådan ingen sidste tilmelding til turen, men når der er et rimeligt antal ansøgere, som vi skønner egnet til deltagelse, slår vi en streg i sandet og lukker for yderligere tilmelding. Derefter vil gruppen blive udtaget ved simpel lodtrækning blandt de tilmeldte veteraner, som lever op til deltagelseskravene. Så det er ikke først til mølle, men kom hurtigt ud af busken under alle omstændigheder.

Tilmelding er afsluttet.